Kinderfeestjes

Wij hebben voor kinderen van alle leeftijden diverse leuke kinderfeestjes. Eten, bowlen, midgetgolf, varen, speeltuin en ballenbak voor de kinderen en voor de tieners een tienergourmet met activiteit naar keuze.

KINDERPARTY

Onze kinderparty bestaat uit:
– 1 uur bowlen (discobowlen van 13.00-17.00u op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag) of midgetgolf
– eten: onbeperkt pannenkoeken of een snack naar keuze ( kroket / frikadel / kipnuggets / kaassoufflé) met onbeperkt frites

– glas siroop of slush puppy tijdens het eten
– De kosten bedragen € 12,50 p.k.(minimaal 4 kinderen) met 1 activiteit of € 13,50  p.k. met bowlen & midgetgolf

TIENERGOURMETPARTY

Onze tienergourmetparty bestaat uit:
– 1 uur bowlen (discobowlen op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag), midgetgolf of waterfietsen (warme maanden)
– tienergourmet met diverse soorten vlees*, friet, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen, pannenkoekenmix, eieren en ananas, De kinderen krijgen 1 bordje vlees per kind.

De kosten bedragen met 1 activiteit € 16,50 p.k. (minimaal 4 kinderen en max. 16 jaar) en € 19,95 p.k. met 2 activiteiten

*Onze koks houden rekening met diabetici, vegetariërs, culturele gewoontes of voedselallergie. Gelieve dit bij de reservering te vermelden.

Aanvullende informatie

Deze tiener-en kinderparty’s zijn mogelijk op alle dagen, uitgezonderd zon-en feestdagen. U kunt bowlen en eten met de kinderen tot 17.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. De tijden van het bowlen en eten zijn, in overleg, door uzelf te bepalen. Onze koks houden rekening met diabetici, vegetariërs, culturele gewoontes of voedselallergie. Gelieve dit bij de reservering te vermelden. Ter afsluiting kunt u de kinderen eventueel op een waterijsje trakteren à € 1,25. Wilt u ook een muntje voor de grijpautomaat voor de andere kinderen dan kunt u deze kopen bij de receptie voor 50 cent per stuk.

Onze banen zijn uitgerust met automatische kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan zodat kinderen (van 4 tot 12 jaar) altijd scoren. Wij hanteren een minimum van 4 kinderen maar geen maximum aantal kinderen voor uw kinderparty. Wij gaan uit van ca. 6 à 7 kinderen per baan. Kinder-en tienerfeestjes op 24, 25 en 26 december zijn niet mogelijk. 31 december, 1 januari zijn wij gesloten en ook op Koningsdag zijn wij dicht.

BEL 0180-421008
https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!