ACTIVITEITEN

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend!

Cocktailbowlen

Tijdens onze openingstijden kunt u reserveren voor cocktailbowlen.

Wat is er gezelliger dan een uurtje bowlen met een overheerlijke cocktail naar keuze en een schaal knapperige nacho’s. Leuk met familie, gezin, collega’s of vrienden. Voor de kinderen en de mensen die geen alcohol drinken hebben wij heerlijk mocktails op de kaart staan.
De prijs bedraagt normaal € 17,95 p.p. voor bowlen, 1 cocktail en nacho’s, nu tot 01-10-2024 € 14,95 p.p.. Minimaal 4 personen per baan.

Onze cocktails zijn natuurlijk ook los te bestellen en ook bowlen zonder dit arrangement kan uiteraard ook, zie hieronder. Bekijk de cocktailkaart: klik hier!

ONLINE RESERVEREN

Bowlen

Dag en tijd maximaal 6 personen per baan (55 minuten)per baan per uur
tijdens onze reguliere openingstijden€ 35,00
Alle feestdagen€ 39,95
Actie : iedere zondag van 18.00-20.00 uur€ 24,95

Bel ons of reserveer online en betaal met iDeal. Onze banen zijn voorzien van een automatisch scoresysteem en (indien gewenst) gratis automatische kinderbumpers.

Online reserveren

Midgetgolf

U kunt tijdens onze openingstijden midgetgolfen.

De prijs voor het spelen op onze outdoor 16 holes midgetgolfbaan bedraagt € 6,00 p.p. De midgetgolf is het gehele jaar geopend bij goede weersomstandigheden. Om teleurstelling of lange wachttijden te voorkomen raden wij u aan om te reserveren, dit kan online of telefonisch.

Tevens hebben wij Theetuin-medailles voor bowlen, midgetgolf en varen te koop (goud, zilver en brons) à € 4,95 p.s. De medailles zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

De prijs voor midgetgolf voor scholen is € 4,00 per kind, mits gereserveerd door de school en minimaal 15 kinderen.

ONLINE RESERVEREN

VAREN 

BootPrijsVoorwaarden
sloep klein
blauw / wit
€ 99,50 (2 uur)
min. 2 uur, max. 5 pers* (volw+kids), min. 1 pers van 18 jr
vooraf online reserveren
sloep groot
oranje
€125,00 (2uur)
min. 2 uur, max. 8 pers* (volw+kids), min. 1 pers van 18 jr
vooraf online reserveren. ACTIE: TOT 5 juli: 99,50!
fluisterboot
€ 32,50 (1 uur)
€ 49,50 ( 2 uur)
min. 1 uur, max. 4 pers*(volw+kids), min. 1 pers van 14 jr
vooraf online reserveren mogelijk
ACTIE: 3 UUR VAREN 2 UUR BETALEN, KIJK OP DE ACTIEPAGINA

*verzekeringstechnisch is het aantal personen wat in onze boten mag niet aan te passen, indien u met meer dan het toegestane aantal personen bent kunnen wij de boot helaas niet meegeven.

De boten kunnen alleen online gereserveerd worden en met iDeal afgerekend, KLIK HIER. Let er wel op of u de boot op het hele of op het halve uur wilt reserveren, dit ziet u staan in de tekst onder de foto’s van de bootjes. Indien u het maximale aantal personen overschrijdt kunnen wij de boot helaas niet meegeven. Bij slechte weersomstandigheden kunnen we de boot kosteloos omzetten naar een andere datum, mits 2 uur voorafgaande aan uw reservering geannuleerd. Voor de huurvoorwaarden voor de sloepen klikt u op de link hiernaast: Huurvoorwaarden sloepen.  Wij maken een foto van uw ID bij het huren van een sloep. Een vaarbewijs is niet nodig. Voor de huurvoorwaarden voor de fluisterboten klikt u op de link hiernaast: Huurvoorwaarden fluisterboten.

Niet gereserveerd? Bel ons even voor de mogelijkheden! De boten die niet vooruit gereserveerd zijn worden uitgegeven op basis van binnenkomst en beschikbaarheid, uiteraard kunt u ons vooraf even bellen en kunnen wij u wel een indicatie geven over eventuele wachttijd of verwachte drukte.

U kunt bij ons heerlijke koele drankjes (frisdrank / bier / wijn) kopen om mee te nemen en eventueel vóór of na het varen heerlijk genieten van een hapje en een drankje op ons terras.

De max. snelheid is 6 km p.u.: overtredingen zijn voor eigen risico.
Onverhoopt pech met één van onze bootjes? Onze sleepdienst komt u halen, dus neem uw mobiele telefoon mee! Varen geschiedt geheel op eigen risico.

iDeal reserveringen kunnen kosteloos verplaatst worden, annuleren brengt kosten met zich mee. Uw bevestiging van de iDealbetaling is tevens uw factuur.

RESERVEER ONLINE

Kom gezellig langs!

RESERVEER NU ONLINE!