Activiteiten:

ONZE ACTIVITEITEN ZIJN HELAAS TOT NADER ORDER GESLOTEN.

Bowlen

Dag en tijdPrijs per baan
Vrijdag t/m zondag€ 29,50
Schoolbowlen min. 3 banen***€ 20,00
Hemelvaart, Pinksteren€ 29,95
Pasen€ 32,50
1e & 2e Kerstdag€ 34,50

***ma t/m vr tot 17.00u minimaal 3 banen & door de school gereserveerd

Bel ons of reserveer online en betaal met iDeal. Onze banen zijn voorzien van een automatisch scoresysteem en (indien gewenst) gratis automatische kinderbumpers. Voor de kinderen hebben we discobowlen op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur (op vrijdagmiddag mits onze overige reserveringen dit toelaten).

Online reserveren

Op dit moment zijn wij helaas tot nader order gesloten i.v.m. alle corona maatregelen

– U bowlt 50 minuten waarna wij alles desinfecteren
– U kunt tijdelijk zelf uw non-alcoholische drankjes meenemen
– U hoeft als u zich daar niet prettig bij voelt geen bowlingschoenen te gebruiken, u krijgt dan van ons schoenhoesjes, kom dus NIET op hoge hakken. Indien u wel gebruik maakt van de bowlingschoenen worden deze na gebruik gedesinfecteerd

Midgetgolf

U kunt 7 dagen per week vanaf 11.00uur bij ons midgetgolfen gedurende onze openingstijden. Uiteraard met inachtneming van de  de richtlijnen van het RIVM.

De prijs voor het bespelen van onze outdoor 16 holes midgetgolfbaan bedraagt € 5,50 p.p. De midgetgolf is het gehele jaar geopend bij goede weersomstandigheden, om teleurstelling of lange wachttijden te voorkomen raden wij u aan om te reserveren, dit kan online of telefonisch.

Tevens hebben wij Theetuin-medailles voor bowlen, midgetgolf en varen te koop (goud, zilver en brons) à € 3,95 p.s. De medailles zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

De prijs voor midgetgolf voor scholen is € 4,00 per kind, mits gereserveerd door de school en minimaal 15 kinderen.

ONLINE RESERVEREN

Op dit moment zijn wij helaas tot nader order gesloten i.v.m. alle corona maatregelen

VAREN: VANAF MEDIO APRIL

BootPrijsVoorwaarden
sloep groot
foto volgt
€ 125,00 (2 uur)
min. 2 uur, max 8 pers. min. 1 pers van 18 jaar
vooraf online reserveren
sloep klein
zie foto
€ 95,00 (2 uur)
min. 2 uur, max. 6 pers (volw+kids), min. 1 pers van 18 jr
vooraf online reserveren
fluisterboot€ 27,50 (1 uur)
€ 45,00 ( 2 uur)
€ 22,50 ieder volgend uur
min. 1 uur, max. 4 pers, min. 1 pers van 14 jr
vooraf online reserveren mogelijk
RESERVEER ONLINE

De sloepen en de fluisterboten moeten online gereserveerd worden en met iDeal afgerekend, klik hier. Let er wel op of u de boot op het hele of op het halve uur wilt reserveren, dit ziet u staan in de tekst onder de foto’s van de bootjes. Als u met meer dan 4 personen (max 5 volwassenen en 1 kind in de kleine sloep of max 8 volwassenen in de grote sloep) gaat varen, vult u dan toch slechts 4 personen in bij uw reservering, dit i.v.m. een storing in ons reserveringssysteem. Indien u het maximale aantal personen overschrijdt kunnen wij de boot helaas niet meegeven. Bij slechte weersomstandigheden kunnen we de boot kosteloos omzetten naar een andere datum, mits 2 uur voorafgaande aan uw reservering geannuleerd. Voor de huurvoorwaarden voor de sloepen klikt u op de link hiernaast: Huurvoorwaarden motorboten. Wij maken een foto van uw ID bij het huren van een sloep. Een vaarbewijs is niet nodig.

Niet gereserveerd? Bel ons even voor de mogelijkheden! De boten die niet vooruit gereserveerd zijn worden uitgegeven op basis van binnenkomst en beschikbaarheid, uiteraard kunt u ons vooraf even bellen en kunnen wij u wel een indicatie geven over eventuele wachttijd of verwachte drukte.

Op dit moment zijn wij helaas tot nader order gesloten i.v.m. alle corona maatregelen

U kunt bij ons heerlijke koele drankjes kopen om mee te nemen.

De max. snelheid is 6 km p.u.: overtredingen zijn voor eigen risico.
Onverhoopt pech met één van onze bootjes? Onze sleepdienst komt u halen, dus neem uw mobiele telefoon mee! Varen geschiedt geheel op eigen risico.

Wij werken volgens de  richtlijnen van het RIVM.

https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!

RESERVEER NU ONLINE!