Midgetgolf

U kunt 7 dagen per week vanaf 11.00uur bij ons midgetgolfen gedurende onze openingstijden.

De prijs voor het bespelen van onze outdoor 16 holes midgetgolfbaan bedraagt € 6,00 p.p. De midgetgolf is het gehele jaar geopend bij goede weersomstandigheden, om teleurstelling of lange wachttijden te voorkomen raden wij u aan om te reserveren, dit kan online of telefonisch.

Tevens hebben wij Theetuin-medailles voor bowlen, midgetgolf en varen te koop (goud, zilver en brons) à € 3,95 p.s. De medailles zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

De prijs voor midgetgolf voor scholen is € 4,00 per kind, mits gereserveerd door de school en minimaal 15 kinderen.

ONLINE RESERVEREN

Bowlen

Dag en tijd maximaal 6 personen per baan (55 minuten)Prijs per baan
Maandag t/m zondag gedurende openingstijden€ 29,50
Schoolbowlen min. 3 banen (ma t/m vr tot 17.00u, door school gereserveerd)€ 20,00
Pasen€ 32,50
1e & 2e Kerstdag (de banen dienen vooruit betaald te worden)€ 37,50

Bel ons of reserveer online en betaal met iDeal. Onze banen zijn voorzien van een automatisch scoresysteem en (indien gewenst) gratis automatische kinderbumpers. Voor de kinderen is er discobowlen op woensdagmiddag van 13.00-16.00 uur en vrijdagmiddag & zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur (op vrijdagmiddag mits onze overige reserveringen dit toelaten).

Online reserveren

VAREN

BootPrijsVoorwaarden
sloep klein
blauw / wit
(tot 01-11)
€ 99,50 (2 uur)
min. 2 uur, max. 5 pers* (volw+kids), min. 1 pers van 18 jr
vooraf online reserveren
sloep groot
oranje
(tot 01-11)
€125,00 (2uur)
min. 2 uur, max. 8 pers* (volw+kids), min. 1 pers van 18 jr
vooraf online reserveren
fluisterboot
(tot 04-10)
€ 29,50 (1 uur)
€ 49,50 ( 2 uur)
€ 22,50 volgend uur
min. 1 uur, max. 4 pers*, min. 1 pers van 14 jr
vooraf online reserveren mogelijk

*verzekeringstechnisch is het aantal personen wat in onze boten kan niet aan te passen, indien u met meer dan het toegestane aantal personen bent, kunnen wij de boot helaas niet meegeven.

Onze boten zijn per 1 april weer te huur. De boten kunnen alleen online gereserveerd worden en met iDeal afgerekend, KLIK HIER. Let er wel op of u de boot op het hele of op het halve uur wilt reserveren, dit ziet u staan in de tekst onder de foto’s van de bootjes. Indien u het maximale aantal personen overschrijdt kunnen wij de boot helaas niet meegeven. Bij slechte weersomstandigheden kunnen we de boot kosteloos omzetten naar een andere datum, mits 2 uur voorafgaande aan uw reservering geannuleerd. Voor de huurvoorwaarden voor de sloepen klikt u op de link hiernaast: Huurvoorwaarden sloepen.  Wij maken een foto van uw ID bij het huren van een sloep. Een vaarbewijs is niet nodig. Voor de huurvoorwaarden voor de fluisterboten klikt u op de link hiernaast: Huurvoorwaarden fluisterboten.

Niet gereserveerd? Bel ons even voor de mogelijkheden! De boten die niet vooruit gereserveerd zijn worden uitgegeven op basis van binnenkomst en beschikbaarheid, uiteraard kunt u ons vooraf even bellen en kunnen wij u wel een indicatie geven over eventuele wachttijd of verwachte drukte.

U kunt bij ons heerlijke koele drankjes (frisdrank / bier / wijn) kopen om mee te nemen en eventueel vóór of na het varen heerlijk genieten van een hapje en een drankje op ons terras.

De max. snelheid is 6 km p.u.: overtredingen zijn voor eigen risico.
Onverhoopt pech met één van onze bootjes? Onze sleepdienst komt u halen, dus neem uw mobiele telefoon mee! Varen geschiedt geheel op eigen risico.

iDeal reserveringen kunnen kosteloos verplaatst worden, annuleren brengt kosten met zich mee. Uw bevestiging van de iDealbetaling is tevens uw factuur.

RESERVEER ONLINE
https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!

RESERVEER NU ONLINE!