Activiteiten:

Bowlen

Dag en tijdPrijs per baan
Vrijdag t/m zondag€ 28,00
Schoolbowlen min. 3 banen***€ 20,00
Hemelvaart, Pinksteren€ 29,95
Pasen€ 32,50
1e & 2e Kerstdag€ 34,50

***ma t/m vr tot 17.00u minimaal 3 banen & door de school gereserveerd

Bel ons of reserveer online en betaal met iDeal. Onze banen zijn voorzien van een automatisch scoresysteem en (indien gewenst) gratis automatische kinderbumpers. Voor de kinderen hebben we discobowlen op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur (op vrijdagmiddag mits onze overige reserveringen dit toelaten).

*Bowlen in Coronatijd:
-maximaal 4 personen per baan, niet wonende op 1 adres (ouder dan 12 jaar)
-maximaal 5 personen per baan (bv 2 volw en 3 kinderen), wonende op één adres
-maximaal 6 kinderen per baan onder 13 jaar (overdag)

– U bowlt 50 minuten waarna wij alles desinfecteren
– U kunt tijdelijk zelf uw non-alcoholische drankjes meenemen
– U hoeft als u zich daar niet prettig bij voelt geen bowlingschoenen te gebruiken, u krijgt dan van ons schoenhoesjes, kom dus NIET op hoge hakken. Indien u wel gebruik maakt van de bowlingschoenen worden deze na gebruik gedesinfecteerd

Online reserveren

Midgetgolf

U kunt 7 dagen per week vanaf 11.00uur bij ons midgetgolfen gedurende onze openingstijden. Uiteraard met inachtneming van de  de richtlijnen van het RIVM. Onze horeca is gesloten m.u.v. afhalen / mee naar huis nemen van diverse snacks. U kunt wel zelf non-alcoholische drankjes meenemen.

De prijs voor het bespelen van onze 16 holes midgetgolfbaan bedraagt € 5,50 p.p. De midgetgolf is het gehele jaar geopend bij goede weersomstandigheden, om teleurstelling of lange wachttijden te voorkomen raden wij u aan om te reserveren, dit kan online of telefonisch.

Tevens hebben wij Theetuin-medailles voor bowlen, midgetgolf en varen te koop (goud, zilver en brons) à € 3,95 p.s. De medailles zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

De prijs voor midgetgolf voor scholen is € 4,00 per kind, mits gereserveerd door de school en minimaal 15 kinderen.

ONLINE RESERVEREN

VAREN: VANAF MEDIO APRIL

BootPrijsVoorwaarden
sloep* tot 1 november€ 89,50 (2 uur)
min. 2 uur, max. 6 pers (volw+kids), min. 1 pers van 18 jr
vooraf online reserveren
fluisterboot per 1 april 2021€ 24,50 (1 uur)
€ 45,00 ( 2 uur)
€ 22,50 ieder volgend uur
min. 1 uur, max. 4 pers, min. 1 pers van 14 jr
vooraf online reserveren mogelijk
Waterfiets per 1 april 2021€ 12,50 (1 uur)
€ 22,50 (2 uur)
min. 1 uur. max 2 pers. min. 1 pers van 12jr
in bezit zwemdiploma
RESERVEER ONLINE

I.v.m. de corona uitbraak verhuren wij onze sloepen  onder onderstaande voorwaarden:

  • U kunt alleen online reserveren en met iDeal betalen
  • U houdt 1,5 meter afstand van onze medewerkers en schudt ze niet de hand
  • Hoesten en niezen doet u in uw ellenboog.
  • De reguliere regels voor het huren van een boot zijn bindend, deze kunt u vinden in de boot. Wij maken een foto van uw ID bij het huren van een sloep.
  • Voor gezinnen (op hetzelfde adres ingeschreven) hanteren wij maximaal 6 personen per sloep ( 4 personen niet wonende op hetzelfde adres).
  • Wij helpen u niet bij het in-en uitstappen van de boot.
  • Onze boten (inclusief sleutel) worden na iedere reservering ontsmet.
  • Mocht er iemand in uw gezelschap ziek/verkouden worden, blijf dan allemaal thuis, we zullen de reservering kosteloos verzetten.
  • U neemt alle richtlijnen van het RIVM in acht.
  • U volgt de instructies van onze medewerkers direct en zonder commentaar op.

Op de boten kunnen geen kortingsbonnen verzilverd worden. De sloepen en de fluisterboten moeten online gereserveerd worden en met iDeal afgerekend, klik hier. Let er wel op of u de boot op het hele of op het halve uur wilt reserveren, dit ziet u staan in de tekst onder de foto’s van de bootjes. Als u met 5 of 6 personen (volwassenen en kinderen) gaat varen in de sloep, vult u dan slechts 4 personen in bij uw reservering, dit i.v.m. een storing in ons reserveringssysteem. Vanaf 7 personen heeft u 2 boten nodig. Bij slechte weersomstandigheden kunnen we de boot kosteloos omzetten naar een andere datum, mits 2 uur voorafgaande aan uw reservering geannuleerd. Voor de huurvoorwaarden voor de sloepen klikt u op de link hiernaast: Huurvoorwaarden motorboten

Niet gereserveerd? Bel ons even voor de mogelijkheden! De boten die niet vooruit gereserveerd zijn worden uitgegeven op basis van binnenkomst en beschikbaarheid, uiteraard kunt u ons vooraf even bellen en kunnen wij u wel een indicatie geven over eventuele wachttijd of verwachte drukte.

De max. snelheid is 6 km p.u.: overtredingen zijn voor eigen risico.
Onverhoopt pech met één van onze bootjes? Onze sleepdienst komt u halen, dus neem uw mobiele telefoon mee! De fluisterboten worden 28 september uit het water gehaald, de sloepen blijven tot eind oktober in het water liggen.

https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!

RESERVEER NU ONLINE!