Bruiloft

De grote dag tot in de puntjes verzorgd

Voor bijna iedereen komt ooit: “DE GROTE DAG”. De dag waarop je het ja-woord geeft aan de man of vrouw van je dromen. De Theetuin wil u graag helpen om deze feestelijke dag tot in de puntjes te verzorgen.

Actie: 10% korting op uw bruiloft op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.  Alleen geldig indien u vóór 1 december langskomt om te reserveren en bij minimaal reserveren van diner en receptie of diner en feestavond. Klik HIER en bekijk onze mogelijkheden gefilmd door een drone.

De Theetuin is dé perfecte locatie voor een compleet verzorgde trouwdag in ons sfeervolle bedrijf, idyllisch gelegen aan het rustieke water de Waal. Onze vriendelijke, behulpzame en bekwame medewerkers zullen uw huwelijksdag tot in de puntjes verzorgen.

Onderstaand een voorbeeld van een volledig verzorgde trouwdag. Dit is slechts een voorbeeld onzerzijds, wij kunnen uiteraard ook een geheel andere invulling van uw dag verzorgen. Uiteraard kunt u ook trouwen in uw eigen gemeente en bij ons uw diner en/of receptie/feestavond laten verzorgen, ook dit doen wij met alle plezier. In het uitgebreide voorgesprek wordt alles met u tot in detail doorgesproken. Wij maken voor u altijd een all-in programma met vaste kosten en u krijgt geen nare verrassingen achteraf.

± 13.30 uur:
Aankomst bruidspaar en genodigden bij ons trouwprieel aan het water. Bij slecht weer ontvangen wij u in één van onze sfeervolle zalen. Wij kunnen eventueel de bruid of het bruidspaar met ons huwelijksbootje ophalen, u vaart dan naar het trouwprieel.

± 14.00 uur:
De ambtenaar van de burgerlijke stand (door uzelf aangevraagd bij de gemeente Ridderkerk) zal uw huwelijk voltrekken in ons trouwprieel of bij slecht weer binnen. Wij kunnen tijdens de ceremonie uw favoriete muziek draaien. Na de plechtigheid bieden wij het bruidspaar champagne van het huis aan. Voor uw gasten kunnen wij een sprankelend glas bubbels serveren. Aansluitend gelegenheid tot het feliciteren van het bruidspaar.

Na het feliciteren serveren wij uw bruidstaart op het terras of in de trouwzaal, al naar gelang het weer. Wij kunnen tijdens het aansnijden uw favoriete lovesong draaien. Wij rekenen geen snijkosten voor de taart en vragen u om ervoor zorg te dragen dat de taart ruimschoots op tijd bij ons geleverd wordt.

± 15.00 uur:
De Theetuin biedt uw gasten gratis bowlen / midgetgolf / varen (afhankelijk van het jaargetijde) aan terwijl het bruidspaar foto’s gaat maken.

± 17.00-19.45 uur:
Wij serveren een uitgebreid 3-gangen meerkeuze menu Klik hier voor het 3-gangenmenu. Het dessert kunnen wij vervangen door een bruidsijstaart.

Tijdens uw diner kunnen wij achtergrondmuziek draaien. Wij maken voor u een menukaart met uw namen, de datum en desgewenst uw foto (als achtergrond).

Na uw diner is het tijd voor de feestavond. Afhankelijk van diverse factoren zal het diner en de feestavond in dezelfde zaal plaatsvinden of in een andere zaal, dit wordt uiteraard met u besproken in het voorgesprek. U heeft ook de mogelijkheid om uw feest in Palm Party House te vieren. U vertrekt dan na uw diner richting Zwijndrecht.

± 20.15-01.00 uur:
Volledig verzorgde feestavond . Wij serveren koffie/thee met receptie gebak. Uw gasten kunnen alle met u vooraf besproken drankjes bestellen. Op de tafels staan diverse zoutjes. Wij serveren onbeperkt luxe warme en koude bittergarnituren zoals toastjes met zalm en brie, gevulde tomaatjes etc.

± 22.00 uur:
Uitgebreid ijsbuffet met vuurwerk aangevuld met een chocoladefontein, vers fruit, warme kersen, gebakjes, diverse soorten ijs en slagroom.

± 00.40 uur: Ter afsluiting serveren wij koffie en diverse belegde broodjes. Wilt u iets anders ter afsluiting, dan kan dat uiteraard ook.

Onze medewerkers zullen de gehele avond rondgaan met drankjes. In beide zalen kunnen wij zorgen voor diverse zitjes en sta-tafels.

Tijdens de feestavond kunnen de kinderen van 21.00-23.00 uur bowlen of kunnen ze midgetgolfen, uiteraard onder toezicht van hun ouders.

Prijzen bruiloft

OmschrijvingPrijs p.p.
diverse drankjes 14.30 tot 20.00 uur€ 22,50
meerkeuze 3-gangen diner€ 39,95
diverse drankjes kind 5t/m 12 jaar 14.30 tot 20.00 uur€ 12,50
kindermenu 5 t/m 12 jaar€ 16,95
feestavond (all-in Theetuin drankarrangement)€ 34,50
luxe feestavond incl. ijsbuffet en buitenlands gedistilleerd€ 39,50
feestavond kind 5 t/m 12 jaar€ 19,50
drankjes en couvert kind 3 & 4 jaar€ 9,95
feestavond kind 3 & 4 jaar€ 9,95
kinderen 0 tot 3 jaar€ 0,00

OPTIONELE KOSTEN:

  • Receptie (1,5 uur) i.p.v. de feestavond € 19,95 p.p.
  • Receptie (3 uur) i.p.v. de feestavond € 27,50 p.p.
  • Sprankelende glas bubbels  € 4,95 per stuk
  • Gesorteerd gebak (i.p.v. receptie gebak) € 1,50 p.p.
  • Stoelen met witte stoelhoezen (met rode loper) € 5,00 per stuk
  • Bloemdecoratie aan het trouwprieel € 195,00
  • Huwelijksboot met stuurman € 150,00
  • Versieren van de zaal / tafel met de door u aangeleverde artikelen € 25,00 per uur per medewerker

Indien uw gasten strooien met rijst / confetti e.d. rekenen wij 50 euro schoonmaakkosten.

Voor het gebruik van ons trouwprieel rekenen wij € 495,00, maar bij een geheel verzorgde bruiloft bij ons, verlagen wij dit naar 195 euro.

Onze Starzaal (bovenzaal) is te reserveren vanaf circa 35 personen. Deze zaal is geschikt voor diner/buffet tot circa 80 personen of voor een feestmiddag/avond tot circa 110 personen. Deze zaal is bereikbaar via een trap en uitgerust met een traplift voor onze gasten die minder mobiel zijn.

In de Serre (restaurant /feestzaal op de begane grond) hebben wij plaats tot circa 190 personen voor bijvoorbeeld buffet of brunch of 210 personen bij een feestavond/middag of receptie.

Wilt u alleen een feestavond of receptie? Dat kan uiteraard ook!

Receptie: ca. 1,5 uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, luxe warm/koud bittergarnituur, diverse drankjes (Theetuin drank arrangement).
De kosten hiervoor bedragen € 19,95 p.p.*
Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 14,95 p.k.

Receptie/feestavond: ca. 3 uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, luxe warm/koud bittergarnituur, diverse drankjes (Theetuin drankarrangement).
De kosten hiervoor bedragen € 27,50 p.p.*
Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 16,50 p.k

Feestavond: ca. 4,5 uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, toastjes zalm/brie, gevulde eieren e.d., warm/koud bittergarnituur en diverse drankjes (Theetuin drankarrangement). Koffie en diverse belegde broodjes.
De kosten hiervoor bedragen € 34,50 p.p.*
Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 19,50 p.k

Luxe Feestavond: ca. 4,5 uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, toastjes zalm/brie, gevulde eieren e.d., warm/koud bittergarnituur, ijsbuffet en diverse drankjes. Koffie en diverse belegde broodjes.
De kosten hiervoor bedragen € 39,50 p.p.*
Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 19,50 p.k

* Deze prijzen zijn geldig voor groepen vanaf circa 40 volwassenen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring heeft u bij ons ongekende mogelijkheden om uw feest te vieren. Van een intiem diner met achtergrondmuziek tot een gezellige feestavond met een band of DJ. Voor elk budget kunnen wij een onvergetelijke avond samenstellen. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor uw klaar om deze dag perfect voor u te laten verlopen.

In onze Starzaal kunnen wij muziek draaien met een maximum van 93 dB; in de serrezaal geldt een maximum van 92 dB. U kunt geheel gratis gebruik maken van onze professionele geluidsinstallatie. Indien u een band of DJ laat spelen dan is dat alleen mogelijk als er via onze installatie gespeeld wordt. Uiteraard kan de band/DJ vooraf een keer komen kijken/testen.

In onze serre-zaal is wel een geluidsinstallatie aanwezig voor diverse genres (achtergrond)muziek of een speech, maar een band of DJ zal daar echter zelf alles moeten verzorgen en mag spelen met een maximum van 93 dB.

Indien u een feest wilt met een live band of DJ die boven de 93dB uitkomt verwijzen wij u graag naar onze andere locatie Palm Party House te Zwijndrecht.

Op de bruiloft, feestavond en de receptie kunnen geen kortingsbonnen verzilverd worden.

meer foto’s vindt u in het foto album

https://www.youtube.com/watch?v=Lr4HkU11yYA