Bruiloft / Feestavond / Receptie

De grote dag tot in de puntjes verzorgd

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Wij denken graag met jullie mee bij het plannen van “DE GROTE DAG”. De dag waarop je het ja-woord geeft aan de man of vrouw van je dromen. De Theetuin wil jullie graag helpen om deze feestelijke dag tot in de puntjes te verzorgen. We nodigen je ook uit om (uiteraard van een afstandje) te komen kijken bij een bruiloft, zodat jullie een beter beeld krijgen.

Kom langs voor een bezichtiging (op afspraak). Aan de hand van jullie wensen kunnen we een geheel vrijblijvende offerte uitbrengen voor een compleet verzorgde dag of een deel van jullie huwelijksdag, eventueel inclusief huwelijksvoltrekking in ons trouwprieel aan het water. Bel ons of stuur een mail voor het maken van een afspraak!

Klik HIER en bekijk onze mogelijkheden, gefilmd door een drone.

De Theetuin is dé perfecte locatie voor een compleet verzorgde trouwdag in ons sfeervolle bedrijf, idyllisch gelegen aan het rustieke water de Waal. Onze vriendelijke, behulpzame en bekwame medewerkers zullen uw huwelijksdag tot in de puntjes verzorgen.

Onderstaand een voorbeeld van een volledig verzorgde trouwdag. Dit is slechts een voorbeeld onzerzijds, wij kunnen ook een geheel andere invulling van uw dag verzorgen. Uiteraard kunt u ook trouwen in uw eigen gemeente en bij ons uw diner en/of receptie/feestavond laten verzorgen, ook dit doen wij met alle plezier. In het uitgebreide voorgesprek wordt alles met u tot in detail doorgesproken. Wij maken voor u altijd een all-in programma met vaste kosten en u krijgt geen nare verrassingen achteraf.

± 13.30 uur:
Aankomst bruidspaar en genodigden bij ons trouwprieel aan het water. Bij slecht weer ontvangen wij u in één van onze sfeervolle zalen. Wij kunnen eventueel de bruid of het bruidspaar met ons huwelijksbootje ophalen, onze kapitein vaart u dan naar het trouwprieel.

± 14.00 uur:
De ambtenaar van de burgerlijke stand (door uzelf aangevraagd bij de gemeente Ridderkerk) zal uw huwelijk voltrekken in ons trouwprieel of bij onverhoopt slecht weer in de trouwzaal. Wij kunnen tijdens de ceremonie uw favoriete muziek draaien. Na de plechtigheid bieden wij het bruidspaar champagne van het huis aan. Voor uw gasten kunnen wij een sprankelend glas bubbels serveren. Aansluitend is er gelegenheid tot het feliciteren van het bruidspaar.

Na het feliciteren serveren wij uw bruidstaart op het terras of in de trouwzaal, al naar gelang het weer. Wij kunnen tijdens het aansnijden uw favoriete lovesong draaien. Wij rekenen geen snijkosten voor de taart en vragen u om ervoor zorg te dragen dat de taart ruimschoots op tijd bij ons geleverd wordt.

± 15.00 uur:
De Theetuin biedt uw gasten gratis bowlen / midgetgolf / varen met een fluisterboot (afhankelijk van het jaargetijde) aan terwijl het bruidspaar foto’s gaat maken.

± 17.00-19.45 uur:
Wij serveren onze Dinner Bites  Klik hier

Tijdens uw diner kunnen wij achtergrondmuziek draaien. Wij maken voor u een menukaart met uw namen, de datum en desgewenst uw foto (als achtergrond).

Na uw diner is het tijd voor de feestavond. Afhankelijk van diverse factoren zal het diner en de feestavond in dezelfde zaal plaatsvinden of in een andere zaal, dit wordt uiteraard met u besproken in het voorgesprek.

± 20.15-00.15 uur:
Volledig verzorgde feestavond. Wij serveren koffie/thee met receptie gebak. Uw gasten kunnen alle met u vooraf besproken drankjes bestellen. Op de tafels staan diverse zoutjes. Wij serveren onbeperkt luxe warme en koude bittergarnituren, zoals toastjes met zalm en brie, gevulde tomaatjes etc.

±23.30 uur: Ter afsluiting serveren wij koffie en diverse belegde broodjes. Wilt u iets anders ter afsluiting, dan kan dat uiteraard ook.

Onze medewerkers zullen de gehele avond rondgaan met drankjes. In beide zalen kunnen wij zorgen voor diverse zitjes en sta-tafels.

Tijdens de feestavond kunnen de kinderen van 21.00 – 23.00 uur bowlen of midgetgolfen, uiteraard onder toezicht van hun ouders.

Prijzen bruiloft

Omschrijving / Prijs 2023Prijs p.p.
diverse drankjes 14.30 tot 20.00 uur€ 39,95
Dinner Bites€ 39,95
diverse drankjes kind 5t/m 12 jaar 14.30 tot 20.00 uur€ 17,95
Dinner Bites 5 t/m 12 jaar€ 16,95
feestavond (all-in Theetuin drankarrangement)€ 39,95
luxe feestavond inclusief buitenlands gedistilleerd€ 47,50
feestavond kind 5 t/m 12 jaar€ 19,50
drankjes en couvert kind 3 & 4 jaar€ 9,95
feestavond kind 3 & 4 jaar€ 9,95
kinderen 0 tot 3 jaar€ 0,00

OPTIONELE KOSTEN 2023:

 • Trouwprieel / Trouwzaal € 495,00
 • Receptie (1,5 uur) i.p.v. de feestavond € 26,95 p.p.
 • Receptie (3 uur) i.p.v. de feestavond € 34,50 p.p.
 • Sprankelende glas bubbels  € 5,95 per stuk
 • Gesorteerd gebak (i.p.v. receptiegebak) € 2,50 p.p.
 • Witte klapstoelen (met rode loper) € 4,50 per stuk*
 • Stoelen met witte stoelhoezen (met rode loper) € 9,50 per stuk*
 • Bloemdecoratie aan het trouwprieel € 195,00
 • Led verlicht hart bij trouwprieel € 75,00
 • Led verlicht hart bij bruiloft in de serre € 95,00
 • Huwelijksboot met stuurman € 195,00
 • Gebruik van onze sloep (en) € 50,00 per uur per sloep
 • Versieren van de zaal / tafel met de door u aangeleverde artikelen € 25,00 per uur per medewerker
 • Op-, om-, en afbouwkosten feestzaal maximaal € 395,00 (afhankelijk van de door ons te verrichten werkzaamheden)

* Indien u gebruik maakt van onze standaard terrasstoelen vervallen de extra kosten.

Vanaf 2024 worden de prijzen geïndexeerd. Indien uw gasten strooien met rijst / confetti e.d. rekenen wij 50 euro schoonmaakkosten.

Voor het gebruik van ons trouwprieel / trouwzaal rekenen wij € 495,00, maar bij een geheel verzorgde bruiloft bij ons kunnen wij dit eventueel aanpassen naar € 395,00 (korting trouwprieel is afhankelijk van de door ons te verrichten werkzaamheden en omvang van de gehele bruiloft).

Onze Starzaal (bovenzaal) is te reserveren vanaf circa 35 personen. Deze zaal is geschikt voor diner/buffet tot circa 80 personen of voor een feestmiddag/avond tot circa 110 personen. Deze zaal is bereikbaar via een trap en uitgerust met een traplift voor onze gasten die minder mobiel zijn.

In de Serre (restaurant /feestzaal op de begane grond) hebben wij plaats tot circa 190 personen eten of 210 personen bij een feestavond/middag of receptie.

Wilt u alleen een feestavond of receptie? Dat kan uiteraard ook! Prijzen voor 2022

Receptie: ca. 1,5 uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, luxe warm/koud bittergarnituur, diverse drankjes (Theetuin drank arrangement).
De kosten hiervoor bedragen € 26,95 p.p.*
Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 14,95 p.k.

Receptie/feestavond: ca. 3 uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, luxe warm/koud bittergarnituur, diverse drankjes (Theetuin drankarrangement).
De kosten hiervoor bedragen € 34,50 p.p.*
Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 16,50 p.k

Feestavond: ca. 4 uur. Koffie met receptiegebak, zoutjes, toastjes zalm/brie, gevulde eieren e.d., warm/koud bittergarnituur en diverse drankjes (Theetuin drankarrangement). Koffie en diverse belegde broodjes.
De kosten hiervoor bedragen € 39,95 p.p.*
Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 19,50 p.k

Luxe Feestavond: ca. 4 uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, toastjes zalm/brie, gevulde eieren e.d., warm/koud bittergarnituur en buitenlands gedistilleerde drankjes. Koffie en diverse belegde broodjes.
De kosten hiervoor bedragen € 47,50 p.p.*
Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen wij € 19,50 p.k

* Deze prijzen zijn geldig voor groepen vanaf circa 40 volwassenen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring heeft u bij ons ongekende mogelijkheden om uw feest te vieren. Van een intiem diner met achtergrondmuziek tot een gezellige feestavond met een band of DJ. Voor elk budget kunnen wij een onvergetelijke avond samenstellen. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor uw klaar om deze dag perfect voor u te laten verlopen.

In onze Starzaal kunnen wij muziek draaien met een maximum van 93 dB; in de Serrezaal geldt een maximum van 92 dB. U kunt geheel gratis gebruik maken van onze professionele geluidsinstallatie. Indien u een band of DJ laat spelen dan is dat alleen mogelijk als er via onze installatie gespeeld wordt. Uiteraard kan de band/DJ vooraf een keer komen kijken/testen.

In onze Serrezaal is een geluidsinstallatie aanwezig voor diverse genres (achtergrond)muziek of een speech, maar een band of DJ zal echter zelf alles moeten verzorgen en mag spelen met een maximum van 93 dB.

Op de bruiloft, feestavond en de receptie kunnen geen kortingsbonnen verzilverd worden.

 

Open vuur en vuurwerk zijn verboden op ons terrein en de omliggende straten.

meer foto’s vindt u in het foto album

https://www.youtube.com/watch?v=Lr4HkU11yYA