Feestdagen

Pinksteren

Wij zijn beide Pinksterdagen geopend. U kunt beide Pinksterdagen ’s middags kiezen voor onze Brunch Bites en ’s avonds genieten van alle gerechten van onze Dinner Bites . Wij zijn beide dagen geopend van 11.00-21.00uur.

U kunt alleen reserveren voor onze Brunch-en Dinner Bites, zonder feestdagentoeslag. Op 1e Pinksterdag kunt u tussen 18.00 en 20.00uur bowlen voor 19,95 per uur per baan!

Bij mooi weer zijn onze terrassen open en kunt u uiteraard genieten van een drankje en borrelhapje (aangepaste kaart met beperkte keuze).

online reserveren

Vaderdag

Vaderdag is DE dag om alle vaders lekker in het zonnetje te zetten! Wij zijn van 11.00-21.00uur geopend.

Verras vader met onze heerlijke Brunch Bites, terwijl de kinderen tussendoor kunnen spelen in de speeltuin of kunnen midgetgolfen. U kunt uiteraard ook bowlen of bij mooi weer lekker varen. In de avonduren hebben wij onze heerlijke Dinner Bites  , klik hier voor meer info! U kunt op het terras of in ons restaurant reserveren.

Online Reserveren

Kerst 2023

info volgt tzt

Kerstvakantie

info volgt tzt

Oud & Nieuw 2023/2024

Wij zijn 31 december en 1 januari gesloten. Wij wensen iedereen een heel mooi uiteinde van 2023, een geweldige jaarwisseling en een goed 2024!

Valentijnsdag

Ieder jaar op 14 februari is het Valentijnsdag! Dit jaar zijn wij op deze dag gesloten maar u kunt terecht bij onze locatie in Zwijndrecht: Palm Party House!

 

Reserveer online

Pasen

info volgt tzt

Koningsdag

info volgt tzt

Moederdag

info volgt tzt

Reserveer online

Hemelvaartsdag

meer info volgt tzt

Reserveer online
https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!

RESERVEER NU ONLINE!