Feestdagen

Pakjesavond!

Wij zijn zondag 5 december geopend. Kom gezellig eten, bowlen (of midgetgolfen) en maak er een speciale en feestelijke dag van. Neem uw cadeautjes mee naar ons en verras uw kinderen of kleinkinderen!

Online reserveren bowlen

Kerstmis

Zaterdag 25 december en zondag 26 december vieren we kerstmis. Wij zijn beide dagen geopend. Meer info volgt.

Online reserveren

Oud & Nieuw 2021/2022

Vrijdag 31 december 2021 en zaterdag 1 januari 2022 vieren we oud & nieuw.

Op oudjaarsdag zijn we van 11.00-17.00uur geopend, op 1 januar1 zijn wij gesloten. Wij wensen iedereen een gezellige en veilige oudjaarsavond en zien u graag in 2022 weer terug!

Valentijnsdag

Zondag 14 februari is het weer Valentijnsdag!

Wij zijn van 10.00u tot circa 21.00uur geopend. Wilt u ’s avonds gezellig uit eten met uw geliefde? Kom dan bij ons genieten van de Dinner Bites! Of maak uw keuze van onze lunch-en diner kaart. Wilt u vegetarisch eten? Heeft u een glutenvrij dieet of een pinda-notenallergie / lactose intolerantie? Geen probleem. Meldt dit bij uw reservering.

Reserveer online

Pasen

Wij zijn beide Paasdagen geopend (zondag 17 april en maandag 18 april) geopend. U kunt kiezen voor onze high tea party of genieten van de gerechten van onze menukaart. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Paashaas ook langskomen!

Wilt u vegetarisch eten? Heeft u een glutenvrij dieet of een pinda-notenallergie / lactose intolerantie? Geen probleem. Meldt u dit bij uw reservering. Wij hebben een aangepaste allergenen kaart.

U kunt uiteraard ook gezellig bowlen, midgetgolfen of bij mooi weer lekker varen.

Reserveer online

Koningsdag

Op dinsdag 27 april vieren we in Nederland Koningsdag. Op deze feestelijke dag is de Theetuin geopend voor het huren van een bootje en vanaf 28 april mogen onze terrassen open. Onze locatie in Zwijndrecht, Palm Party House, is gesloten.

Wij wensen iedereen een feestelijke en gezellige Koningsdag toe.

Moederdag

Moederdag is DE dag om de moeders lekker in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Moederdag op zondag 8 mei. Verras moeder of oma met een High Tea Party, één van onze heerlijke gerechten van de terraskaart of een hapje en een drankje. Onze terrassen zijn ruim opgezet en we hebben meerdere toiletgroepen zodat u veilig bij ons kunt genieten. Parkeren is bovendien gratis!

De kinderen kunnen eventueel spelen in het speeltuintje of een bootje huren bij ons (indien beschikbaar).

Reserveer online, telefonisch, per mail of meld u zich aan bij binnenkomst.

Heeft u bijvoorbeeld een voedselallergie? Eet u liever vegetarisch? Geen probleem…………vraagt u onze medewerkers naar de allergenenkaart.

Reserveer online

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 mei 2021 is Hemelvaartsdag.

Geniet van onze High Tea Party, één van onze heerlijke gerechten van de terraskaart of een hapje en een drankje. Onze terrassen zijn ruim opgezet en we hebben meerdere toiletgroepen zodat u veilig bij ons kunt genieten. Parkeren is bovendien gratis! De kinderen kunnen eventueel spelen in het speeltuintje of een bootje huren bij ons (indien beschikbaar).

Reserveer online, telefonisch, per mail of meldt u zich aan bij binnenkomst.

Heeft u bijvoorbeeld een voedselallergie? Eet u liever vegetarisch? Geen probleem…………vraagt u onze medewerkers naar de allergenenkaart.

Pinksteren

Zondag 5 juni en maandag 6 juni 2021 is het Pinksteren en zijn wij beide dagen geopend. U kunt bij ons eten, borrelen, bowlen, midgetgolfen en we verhuren diverse bootjes. Voor de kinderen is er een indoorspeelkamer en een speeltuintje.

online reserveren

Vaderdag

Vaderdag is DE dag om alle vaders lekker in het zonnetje te zetten! in 2021 valt Vaderdag op zondag 20 juni. Uiteraard zijn wij op deze feestelijke dag geopend.

Verras vader met een heerlijke en zeer uitgebreide Brunch Bites voor € 24,95 p.p. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin of midgetgolfen. U kunt uiteraard ook bowlen of bij mooi weer lekker varen. In de avonduren hebben wij onze heerlijk Dinner Bites voor € 29,95 , klik hier voor meer info! U kunt op het terras of in ons restaurant reserveren.

Online Reserveren
https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!

RESERVEER NU ONLINE!