Feestdagen

Pinksteren

Zondag 31 mei en maandag 1 juni is het Pinksteren. 1e Pinksterdag zijn wij gesloten maar 2e Pinksterdag zijn wij gelukkig na lange tijd weer geopend.

Op 2e Pinksterdag serveren wij een heerlijke High Tea Party. U kunt uiteraard ook een keuze maken van onze lunch-en diner kaart! U kunt uiteraard midgetgolfen of bij mooi weer lekker varen.

Op 2e Pinksterdag serveren wij ’s avonds onze nieuwe Dinner Bites,  te reserveren voor € 29,95 p.p.!! Klik op de button hiernaast om te reserveren!  Wij mogen maximaal 28 personen binnen ontvangen, dus wacht niet te lang. Op ons terras is plaats voldoende, echter mocht u het terras reserveren en het gaat regenen, dan hebben wij binnen geen plaats voor u.

Vaderdag

Vaderdag is DE dag om alle vaders lekker in het zonnetje te zetten! in 2020 valt Vaderdag op zondag 21 juni. Uiteraard zijn wij op deze feestelijke dag geopend, binnen echter beperkt ivm de Coronaregels van de overheid.

Verras vader met een heerlijke en zeer uitgebreide Brunch Bites. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin of midgetgolfen. U kunt uiteraard ook midgetgolfen of bij mooi weer lekker varen. In de avonduren hebben wij onze heerlijk Dinner Bites voor € 29,95 , klik hier voor meer info!

 

Online Reserveren

Sinterklaas

Zaterdag 5 december 2020 is het weer Pakjesavond.

Op 5 december zijn geopend vanaf 10.00uur en bezoeken 2 zwarte Pieten de Theetuin. Zij zullen van 17.00 tot 18.15u in de Theetuin aanwezig zijn en de kinderen van het nodige strooigoed voorzien. Ook kunt u uw cadeaus, gedichten en eventueel uw surprises bij ons afgeven (dit kan uiteraard ook overdag gebracht worden,  voorzien van de naam van de ontvanger en de groepsnaam waarop u gereserveerd heeft). Onze Pieten zullen de cadeau’ s en surprises dan aan tafel bij uw gezelschap uitdelen.

Op 5 december serveren wij overdag onze Brunch Bites en ’s avonds onze Dinner Bites met een Sinterklaas/zwarte Pieten thema.

Oud & Nieuw 2020/2021

De Theetuin is gesloten op oudjaarsdag (31 december 2020) en nieuwjaarsdag (1 januari 2021).

Wij wensen iedereen een hele fijne, gezellige en veilige jaarwisseling en zien u graag vanaf 2 januari weer terug.

Onze locatie in Zwijndrecht, Palm Party House, is eveneens beide dagen gesloten.

Valentijnsdag

Zondag 14 februari 2021 is het weer Valentijnsdag!

Wij zijn van 10.00u tot circa 21.00uur geopend. Overdag serveren we onze Brunch Bites. Wilt u ’s avonds gezellig uit eten met uw geliefde? Kom dan bij ons genieten van onze Dinner Bites? Of kiest u liever een gerecht van onze lunch-en diner kaart? Reserveer dan snel een tafel. Wilt u vegetarisch eten? Heeft u een glutenvrij dieet of een pinda-notenallergie / lactose intolerantie? Geen probleem. Meldt dit wel bij uw reservering.

 

Pasen

Zondag 4 april en maandag 5 april is het Pasen en uiteraard zijn wij beide dagen geopend. Op deze dagen komt de Paashaas (van 12.00-13.00 en van 18.00-19.00uur) om de kinderen op chocolade eitjes te trakteren. De kinderen die met hun ouders bij ons komen eten kunnen eieren zoeken in de tuin.

Wij serveren onze Paas Brunch Bites;
-in onze serrezaal van 11.30 tot 14.00 uur en 12.00 tot 14.30 uur
-in onze starzaal van 12.30 tot 15.00 uur (1e etage, bereikbaar via trap met indien nodig een traplift)

In de avond hebben wij vanaf 17.00 uur een uitgebreid keuze uit onze Dinner Bites.

Wilt u vegetarisch eten? Heeft u een glutenvrij dieet of een pinda-notenallergie / lactose intolerantie? Geen probleem. Meldt u dit bij uw reservering.

U kunt uiteraard ook gezellig bowlen, midgetgolfen of bij mooi weer lekker varen.

Wilt u tijdens de Paasdagen heerlijk Gourmetten of Grillen, dan verwijzen wij u naar Palm Party House.

Brunch Biteszonder drank
Volwassenen€ 29,95
Kind 5 t/m 12 jaar€ 14,95
Kind 3 & 4 jaar€ 4,95
Kind 0 t/m 2 jaar€ 0,00
Dinner Biteszonder drank
Volwassenen€ 33,95
Kind 5 t/m 12 jaar€ 14,95
Kind 3 & 4 jaar€ 4,95
Kind 0 t/m 2 jaar€ 0,00
Reserveer online

Koningsdag

Op 27 april 2021 vieren we in Nederland Koningsdag. Op deze feestelijke dag waar op heel veel locaties allerlei uiteenlopende evenementen, festivals en andere gezellige feesten worden georganiseerd is de Theetuin gesloten. Onze locatie in Zwijndrecht, Palm Party House, is eveneens gesloten.

Wij wensen iedereen een feestelijke en gezellige Koningsdag toe.

Moederdag

Moederdag is DE dag om de moeders lekker in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Moederdag op zondag 9 mei 2021. Verras moeder eens met onze heerlijke moederdag Brunch Bites à € 24,95 p.p. of in de avonduren met onze uitgebreide Dinner Bites.  U kunt uiteraard ook bowlen, midgetgolfen of bij mooi weer lekker varen.

Wilt u met Moederdag genieten van een onbeperkt Gourmetarrangement of SpiderpanGrillen, dan verwijzen wij u naar Palm Party House.

Hemelvaartsdag

Donderdag 13 mei is Hemelvaartsdag.

U kunt bij ons bowlen, midgetgolfen en we verhuren diverse bootjes. Voor de kinderen is er een indoorspeelkamer en een speeltuintje.

Op deze dag kunt o.a. gebruik maken van onze Theetuin Tea Party. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken van onze lunch-en dinerkaart al dan niet in combinatie met één van onze activiteiten. In de avond kunt u bij ons genieten van onze Dinner Bites.

Online reserveren bowlen
https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!

RESERVEER NU ONLINE!