Valentijnsdag

Maandag 14 februari is het weer Valentijnsdag!

Wij zijn van 11.00uur tot17uur geopend. Overdag kunt u bij ons genieten van onze Theetuin Tea Party of onze lunch-kaart. Wilt u ’s avonds gezellig uit eten met uw geliefde? Gaat u dan naar Palm Party House voor een gezellige avond met bowlen en Gourmetten!

Reserveer online

Pasen

Wij zijn beide Paasdagen geopend (zondag 17 april en maandag 18 april 2022) geopend. U kunt beide Paasdagen ’s middags kiezen voor onze Brunch Bites en ’s avonds genieten van alle gerechten van onze Dinner Bites. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Paashaas ook langskomen!

Wilt u vegetarisch eten? Heeft u een glutenvrij dieet of een pinda-notenallergie / lactose intolerantie? Geen probleem. Meldt u dit bij uw reservering. Wij hebben een aangepaste allergenen kaart.

U kunt uiteraard ook gezellig bowlen, midgetgolfen of bij mooi weer lekker varen.

Reserveer online

Koningsdag

Op dinsdag 27 april vieren we in Nederland Koningsdag. Op deze feestelijke dag is de Theetuin gesloten. Onze locatie in Zwijndrecht, Palm Party House, is eveneens gesloten deze dag.

Wij wensen iedereen een feestelijke en gezellige Koningsdag toe.

Moederdag

Moederdag is DE dag om de moeders lekker in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Moederdag op zondag 8 mei. Verras moeder of oma met onze Brunch Bites, of ’s avonds met onze Dinner Bites. Bij mooi weer kunt u eten op één van onze terrassen en bij minder weer binnen in ons restaurant. Parkeren is bovendien gratis! De kinderen kunnen eventueel spelen in het speeltuintje. U kunt tevens bowlen, midgetgolfen of een bootje huren bij ons (indien beschikbaar).

Reserveer online, telefonisch, per mail of meld u zich aan bij binnenkomst.

Heeft u bijvoorbeeld een voedselallergie? Eet u liever vegetarisch? Geen probleem…………vraagt u onze medewerkers naar de allergenenkaart.

Reserveer online

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 mei 2022 is Hemelvaartsdag.

Geniet van onze High Tea Party, één van onze heerlijke gerechten van de terraskaart of een hapje en een drankje. U kunt bij mooi weer plaatsnemen op één van onze terrassen en bij minder weer in het restaurant. ’s Avonds kunt u genieten van onze Dinner Bites. Parkeren is gratis! De kinderen kunnen eventueel spelen in het speeltuintje of u kunt bowlen, midgetgolfen of een bootje huren bij ons (indien beschikbaar).

Reserveer online, telefonisch, per mail of meldt u zich aan bij binnenkomst.

Heeft u bijvoorbeeld een voedselallergie? Eet u liever vegetarisch? Geen probleem…………vraagt u onze medewerkers naar de allergenenkaart.

Pinksteren

Zondag 5 juni en maandag 6 juni 2021 is het Pinksteren en zijn wij beide dagen geopend. U kunt beide Pinksterdagen ’s middags kiezen voor onze Brunch Bites of lunchkaart en ’s avonds genieten van alle gerechten van onze Dinner Bites.

Wilt u vegetarisch eten? Heeft u een glutenvrij dieet of een pinda-notenallergie / lactose intolerantie? Geen probleem. Meldt u dit bij uw reservering. Wij hebben een aangepaste allergenen kaart.

U kunt uiteraard ook gezellig bowlen, midgetgolfen of bij mooi weer lekker varen

online reserveren

Vaderdag

Vaderdag is DE dag om alle vaders lekker in het zonnetje te zetten! in 2022 valt Vaderdag op zondag 19 juni. Uiteraard zijn wij op deze feestelijke dag geopend.

Verras vader met een heerlijke en zeer uitgebreide Brunch Bites terwijl de kinderen tussendoor kunnen spelen in de speeltuin of kunnen midgetgolfen. U kunt uiteraard ook bowlen of bij mooi weer lekker varen. In de avonduren hebben wij onze heerlijk Dinner Bites  , klik hier voor meer info! U kunt op het terras of in ons restaurant reserveren.

Online Reserveren

Halloween

Zondag 31 oktober is Halloween! Alle kinderen die verkleed bij ons komen eten en/of bowlen krijgen een muntje voor onze grijpautomaat. Voor alle volwassenen die ”Halloweenverkleed” zijn hebben wij een consumptiemuntje klaarliggen voor een drankje. Alle kinderen mogen gratis midgetgolfen bij de reservering van een Brunch- of Dinner Bites.

Online reserveren bowlen

Sinterklaasavond

Wij zijn zondag 5 december (sinterklaasavond) van 11.00-17.00uur geopend. Kom gezellig genieten van onze Brunc bites, bowlen of midgetgolfen en maak er een speciale en feestelijke dag van. Neem eventueel uw cadeautjes mee naar ons en verras uw kinderen en/of kleinkinderen! Onze Piet zal de cadeau’s aan tafel aan de kinderen overhandigen en ze voorzien van strooigoed. Alle kinderen die verkleed zijn als Piet / Sinterklaas of Ozosnel krijgen een muntje voor onze grijpautomaat (altijd prijs). Bovendien mogen alle kinderen gratis midgetgolfen bij de reservering van onze Bites. Sinterklaas heeft ook leuke cadeautjes achtergelaten voor iedere reservering op 4 en 5 december (bowlen / eten / bolwen&eten): een cadeaubon voor ofwel midgetgolf ofwel een fluisterboot, volgend jaar te besteden bij ons.

Online reserveren bowlen

Theetuin’s Foute Kersttruiendag

Op vrijdag 16 december is het Theetuin’s Foute Kersttruiendag! Alle kinderen die met een foute kersttrui aan bij ons komen eten en/of bowlen krijgen een muntje voor onze grijpautomaat. Voor alle volwassenen die zich in een foute kersttrui gestoken hebben ligt er p.p. 1 consumptiemuntje klaar voor een drankje. Voor de mogelijkheden voor bowlen klikt u hier of  bowlen en eten klikt u hier.

Online reserveren bowlen

Kerstmis

meer informatie volgt t.z.t.

Kerstvakantie

meer informatie volgt t.z.t.

Oud & Nieuw 2021/2022

Vrijdag 31 december 2021 nemen we afscheid van een veelbewogen jaar en verwelkomen we op zaterdag 1 januari 2022 een nieuw en hopelijk heerlijk jaar.

Wij zijn helaas gesloten tot 14-01-2022

https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!

RESERVEER NU ONLINE!