Onze terrassen zijn 7 dagen per week geopend van 10.00-20.00u, de bootverhuur, bowlingbanen en midgetgolf zijn ook geopend! Ons restaurant is helaas tot 5 juni gesloten. Per 5 juni zijn wij tot 21.00u geopend en op vr & za tot 22.00u. 

KINDERPARTY

Onze kinderparty bestaat uit:
– 1 uur bowlen of midgetgolf
(discobowlen van 13.00-17.00u op woe-, vrij- en zaterdagmiddag)
– eten: onbeperkt pannenkoeken of onbeperkt friet met een snack naar keuze
( kroket / frikadel / kipnuggets / kaassoufflé)
– een glas siroop of een slush puppy tijdens het eten

De kosten bedragen € 12,50 p.k. (minimaal 4 kinderen) met 1 activiteit
De kosten bedragen € 13,50  p.k. (minimaal 4 kinderen) met bowlen & midgetgolf

Aanvullende informatie:

Onze kinderparty is mogelijk op alle dagen, uitgezonderd zon-en feestdagen. U kunt bowlen of midgetgolfen en eten met de kinderen tot 17.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. De tijden van het bowlen en eten zijn, in overleg, door uzelf te bepalen. Onze koks houden rekening met diabetici, vegetariërs, culturele gewoontes of voedselallergie. Gelieve dit bij de reservering te vermelden. Ter afsluiting kunt u de kinderen eventueel op een waterijsje trakteren à € 1,50. Wilt u ook een muntje voor de grijpautomaat voor de andere kinderen dan kunt u deze kopen bij de receptie voor 50 cent per stuk.

Onze banen zijn uitgerust met automatische kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan zodat kinderen (van 4 tot 12 jaar) altijd scoren. Wij hanteren een minimum van 4 kinderen maar geen maximum aantal kinderen voor uw kinderparty. Wij gaan uit van ca. 6 kinderen per baan. Kinderfeestjes op 24, 25 en 26 december zijn niet mogelijk, 1 januari zijn wij gesloten en ook op Koningsdag zijn wij dicht.

https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!