KINDERPARTY’S

KINDERPARTY (donderdag en vrijdag)

Onze kinderparty bestaat uit:
– 1 uur bowlen of midgetgolf
– eten: een grote pannenkoek of een bord friet met een snack naar keuze
( kroket / frikadel / kipnuggets / kaassoufflé)
– een glas siroop of een slush puppy tijdens het eten

De kosten bedragen € 14,95 p.k. (minimaal 4 kinderen) met 1 activiteit
De kosten bedragen € 15,95  p.k. (minimaal 4 kinderen) met bowlen & midgetgolf

Aanvullende informatie:

Onze kinderparty is mogelijk op donderdag en vrijdag, uitgezonderd feestdagen.  Op de overige dagen en in de weekenden verwijzen wij u naar Palm Party House. U kunt daar bowlen en eten met de kinderen inclusief 2 uur siroop voor € 13,95  / € 15,95 p.k.

Bij de Theetuin kunt u bowlen eten met de kinderen tot 17.00 uur en tot 18.00uur met midgetgolf (als laatste activiteit) De tijden van het bowlen en eten zijn, in overleg, door uzelf te bepalen. Onze koks houden rekening met diabetici, vegetariërs, culturele gewoontes of voedselallergie. Gelieve dit bij de reservering te vermelden. Ter afsluiting kunt u de kinderen eventueel op een waterijsje trakteren à € 1,75. Wilt u ook een muntje voor de grijpautomaat voor de andere kinderen dan kunt u deze kopen bij de receptie voor 1 euro per stuk.

Onze banen zijn uitgerust met automatische kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan zodat kinderen (van 4 tot 12 jaar) altijd scoren. Wij hanteren een minimum van 4 kinderen maar geen maximum aantal kinderen voor uw kinderparty. Wij gaan uit van ca. 6 kinderen per baan.

https://www.youtube.com/watch?v=dKagM08bAxE

Kom gezellig langs!