3-gangen menu:
Voorgerecht: IJslandse garnalencocktail / rundercarpaccio / Ardennerham met meloen / wrap met zalm / geitenkaassalade met seizoensfruit* / bospaddenstoelensoep / romige tomatensoep*
Hoofdgerecht: gepaneerde varkensschnitzel / gebakken varkenshaaspuntjes / gebraden kipstukjes / gebakken biefstukpuntjes / gebakken zalmfiletstukjes / sliptong / vegetarische kipstukjes (gemarineerd) / vegetarische burger*
Nagerecht*: appelgebak met kaneelijs / Dame Blanche / spekkoek met kaneelijs / vers fruit (met/zonder slagroom) of een luxe koffie
Kindermenu:
Voorgerecht: tomatensoep* of een fruitcocktail*
Hoofdgerecht: kipfilet, schnitzel, kroket (vegetarische kroket ook mogelijk*), frikadel, kaassoufflé* of kipnuggets met friet, mayonaise, appelmoes en ketchup of een pannenkoek
Nagerecht*: kindercoupe
*=vegetarisch