TERRAS

Bij mooi weer kunt u tijdens onze openingstijden genieten op één van onze terrassen. We hebben  een uitgebreide lunch-en dinerkaart voor u. Op zaterdag en zondag reserveren wij uitsluitend tafels voor onze Brunch en Dinner Bites.

Van donderdag t/m zondag kunt u binnen of op het terras genieten van onze Dinner Bites en in het weekend tevens van onze brunch bites maar uiteraard ook van een  hapje en/of een drankje.

Wij hebben 4 mooie en zonnige terrassen, waarvan 2 direct gelegen aan het water! Overal staan grote parasols voor u klaar, mocht het te warm worden.

U kunt op de terrassen aan de Waal genieten van een hapje en een drankje terwijl u kijkt naar de langsvarende bootjes. Heeft u kinderen die graag in de speeltuin spelen, dan kunt u plaatsnemen op het grasterras. Zit u liever wat beschut of met zicht op de midgetgolf , dan hebben wij het tuinterras voor u.

Verspreid over het terrein staan ook enkele heerlijke loungebanken en we hebben een olijfboom met eromheen een gezellige ronde tafel.

De terrassen zijn niet altijd allemaal geopend, dit kan per dag verschillend zijn.