TERRAS

Bij mooi weer kunt u genieten op één van onze terrassen. We hebben van maandag t/m donderdag, vrijdag tot 16.00u en zaterdag tot 16.00u een uitgebreide lunch-en dinerkaart voor u.  KLIKT U HIER om op uw gemak alvast onze kaart  te bekijken.

KLIKT U HIER voor de kaart op vrijdag & zaterdag na 16.00uur en de gehele zondag, uitsluitend beschikbaar op het terras en niet vooraf te reserveren.

U kunt van maandag t/m vrijdag tevens genieten van een High Tea Party. In het weekend kunt u genieten van onze Dinner-en Brunch Bites en uiteraard van een drankje en hapje.

Wij hebben 4 ,mooie en zonnige terrassen, waarvan 2 direct gelegen aan het water! Overal staan grote parasols voor u klaar, mocht het te warm worden.

U kunt op de terrassen aan de Waal genieten van een hapje en een drankje terwijl u kijkt naar de langsvarende bootjes. Heeft u kinderen die graag in de speeltuin spelen, dan kunt u plaatsnemen op het grasterras. Zit u liever wat beschut of met zicht op de midgetgolf , dan hebben wij het tuinterras voor u.

Verspreid over het terrein staan ook enkele heerlijke loungebanken en we hebben een olijfboom met eromheen een gezellige ronde tafel.